lördag 30 oktober 2010

Fin utmärkelse till Sveriges Vinbarer: en reseguideI går var jag i Grythyttan och tog emot ett pris från Måltidsakademin för årets Måltidslitteratur. Det var min och Jonas Sjöstrands bok Sveriges Vinbarer: En reseguide som vann i kategorin årsböcker, kalendrar, restaurang-, hotell och museiguider/kataloger.

Juryns motivering löd: Den svenska sommelierrevolutionen manifesterar sig numera över hela landet, och här kartläggs den ingående. Dessutom rolig läsning.

Tack så mycket till juryn för att ni röstade på boken.

Boken finns att inhandla på olika internetbokhandlar. Enligt prisjakt.nu hittar ni det bästa priset, 163 kronor på kulturbutik.se, länk HÄR:

7 kommentarer:

 1. Vad kul - stort grattis! Hur länge var du i Grythyttan? Deltog du vid Måltidsgalan på fredagen också?

  SvaraRadera
 2. Weine och Fredrik: Tack så mycket!

  Victor: Stort tack! Prisutdelning var på fredagen mellan 13.30 och 15.30. Men tyvärr kunde jag inte vara med på galan under kvällen då jag var tvungen att åka hem till Småland. Var du på galan eller rent av jobbade under galan?

  Fick däremot se kokboksmuséet och biblioteket där jag vid ölböckerna hittade ett litet häfte gjort av Tingsryds Bryggeri som var hur underhållande som helst! Har du sett det?

  SvaraRadera
 3. Jag sprang runt på skolan under hela fredagen (inklusive arbete på galan under eftermiddag och kväll). Synd att man inte visste att du var på besök, hade varit trevligt att byta några ord!

  SvaraRadera
 4. Victor: Kom faktiskt på när jag åkte hem därifrån att du pluggade i Grythyttan men då var det lite försent tyvärr. Hade absolut varit kul att växla några ord! Men du brukar väl vara i Göteborg en del? Och från och med januari kommer jag vara bosatt där. Vi kanske syns på ölmässan i slutet av januari?

  SvaraRadera