torsdag 27 januari 2011

Fat & Flaska tillbaka i rutan and goes GötlaborgEfter ett uppehåll på närmare en månad är det dags att starta upp Fat & Flaska igen. Anledningen till uppehållet har varit en större flytt. Jag och min fru har lämnat Småland och flyttat tillbaka till mina hemtrakter i Göteborg. Något som både känns gött och lite vemodigt. En av de stora frågorna jag ställer mig är hur min hembrygder kommer bli framöver - nytt vatten, ny lägenhet ja det är troligt att det blir helt nya öl framöver, både smak och doftmässigt. Men överlag känns det bara gött mos att vara tillbaka.

Det kommer även hända lite nya saker här på bloggen. Bland annat kommer en gästbloggare skriva lite då och då och det första inlägget kommer på lördag, mer än så säger jag inte i nuläget.

Vad gäller ölböcker så håller jag på med en i nuläget med vet inte tyvärr inte alls när den kommer bli färdig. Kan nog dröja något år.

Kommer också försöka hålla folk uppdaterade på vad som händer på krogarna i Göteborg nu när de (äntligen) ligger så nära.

2 kommentarer: