tag:blogger.com,1999:blog-8632232415458063058.post779044070617197493..comments2023-09-25T15:55:28.867+02:00Comments on Fat & Flaska: Brygg din egen rabarbersaisonPeter M. Eronsonhttp://www.blogger.com/profile/07666173892403135365noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8632232415458063058.post-83219294702894588822017-08-02T14:09:40.544+02:002017-08-02T14:09:40.544+02:00Hej Bo! Det verkade som din kommentar försvann men...Hej Bo! Det verkade som din kommentar försvann men jag hann läsa den. Ja, man kan verkligen säga att man torrhumlar med rabarber. Eller kanske torrabarbrar :)Peter M. Eronsonhttps://www.blogger.com/profile/07666173892403135365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8632232415458063058.post-40620237584666880692017-07-19T21:09:04.888+02:002017-07-19T21:09:04.888+02:00Spännande!
Spännande!<br />borikhttps://www.blogger.com/profile/07382637365354346303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8632232415458063058.post-77548717015949214522015-09-19T00:43:53.578+02:002015-09-19T00:43:53.578+02:00Ja, jag tar 500 gram per liter vört. Så om det är ...Ja, jag tar 500 gram per liter vört. Så om det är 10 liter blir det 5 kg istället.<br /><br />Hör gärna av dig med resultatet!<br /><br />/PeterPeter M. Eronsonhttps://www.blogger.com/profile/07666173892403135365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8632232415458063058.post-34648346465042530942015-09-18T21:23:24.421+02:002015-09-18T21:23:24.421+02:00Bra då vet jag. När du tar hela satsen dubblar du ...Bra då vet jag. När du tar hela satsen dubblar du då mängden rabarber?<br />Tack för info. bara att vänta på att rabarberna börjar växa.<br />//LarsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11760620461819999433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8632232415458063058.post-73703279874844793392015-09-18T10:15:57.754+02:002015-09-18T10:15:57.754+02:00Hej Lars,
Den andra delen var bara vanlig saison....Hej Lars,<br /><br />Den andra delen var bara vanlig saison. Anledningen till att jag delade var för att jag hade ingen aning om hur rabarbern skulle bli i ölet. Men det blev succé! Nästa gång blir det hel batch med rabarber.Peter M. Eronsonhttps://www.blogger.com/profile/07666173892403135365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8632232415458063058.post-20581290751931933762015-09-17T10:24:28.178+02:002015-09-17T10:24:28.178+02:00Hej
Älskar rabarber, detta måste jag testa när det...Hej<br />Älskar rabarber, detta måste jag testa när det finns rabarber igen. <br />Varför delade du? Vad gjorde du med den andra delen?<br />//LarsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11760620461819999433noreply@blogger.com